T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKUL KIYAFETİMİZ

Okul Aile Birliğimiz tarafından tespit edilen okul kıyafetimiz ;

29-08-201829-08-2018

PANTOLON: Kız ve erkek öğrencilerimiz Kot, keten , kumaş veya başka tür bir kumaştan pantolon giyebilirler. Ancak mutlaka siyah renkli olacak. Kot pantolon ve streç pantolon kesinlikle giyilmeyecek. yırtık sökük ve bazı yerleri boz olmamak kaydıyla tamamen siyah olursa kot pantolon giyilebilir.

Kız öğrencilerimiz isterlerse etek giyebilirler, başörtüsü takabilirler. Tesettüre uygun elbise giyebilirler.

TİŞÖRT: kız ve erkek öğrencilerimiz bordo renkte tişört giyecekler.  Kış günlerinde uzun kollu tişört giyebilelirler ya da tişörtün üzerine bordo renkli kapşonlu giyebilirler.

tişört tamamen bordo rekli olabilir, resimlerde görüldüğü gibi siyah çizgili de olabilir.

Yayın: 29.08.2018 - Güncelleme: 29.08.2018 11:26 - Görüntülenme: 108