T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / MELİKGAZİ - Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ölümünün 80. yılında hazırlanan programla andık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Matematik öğretmenimiz Ayşen Akkoyunun tertibiyle okulumuza gelen diyetisyen Elif Özcan Köylü, öğrencilerimize ve personelimize, sağlıklı beslenme, diyet, diyabet ve spor gibi konularda açıklamalarda bulunmuş ve izleyicilerden gelen soruları cevaplandırmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılı münasebetiyle okulumuzda Cumhuriyet Kupası futbol etkinliği düzenlenmiştir.Mekatronik bölümü ve Tekstil bölümü öğrencilerimiz arasında geçen karşılaşmayı penaltı atışları sonucunda Tekstil bölümü öğrencilerimiz kazanmıştır.

Ekm

2018 / 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Meclis Başkanlığı Seçimi yapılmıştır. Öncelikle sınıf temsilcileri seçilmiştir.Bu temsilciler arasından beş öğrencimiz Okul Meclis Başkanlığı için aday olmuştur. Adaylarımız arasından en çok oyu alan Hasan Karakaya Okul Meclis Başkanı seçilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılını okulumuzda hazırlanan programla kutladık.Programı hazırlayan öğretmenlerimiz ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okulumuzda düzenlenen Cumhuriyet Kupası futbol turnuvasında birinci olan Tekstil Bölümü öğrencilerimize şampiyonluk kupası okul müdürümüz İbrahim Buçak tarafından verilmiştir.Turnuvada en iyi oyuncu seçilen Furkan Döngele ödülü İzzet Tercan tarafından verilmiştir.

Ekm

22-10-2018 Pazar günü velilerimizin katılımıyla Okul Aile Birliği toplantısı yapılmıştır.

Ekm

9-A ve 9-B sınıflarıyla Germir mahallesine Okul Müdürümüz İbrahim Buçak, Öğretmenlerimiz Songül Domaniç, İzzet Tercan ve Halit Yılmaz ile sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı.Germir mahallesinin tarihi ve türistik mekanları ziyaret edilmiştir.

Ekm

Mübarek Muharrem ayının 10. Günü olan kutsal aşure günü, kutlama etkinliği çerçevesinde okulumuzda  kutlandı. Bu çerçevede okulumuz bahçesinde bütün personelimize ve öğrencilerimize aşure dağıtılıp, sohbetler edilmiştir.Emeği geçen bütün personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı  okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Bilal Oğul öncülüğünde ve öğrencilerimizin katkısıyla yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.